zondag 5 mei 2013

Vivienne Westwood loodst de air-hostess in een nieuw tijdperk.

Wij zijn nooit voorstanders geweest van de saaie uniformen uit de luchtvaart. We begrijpen dat maatschappijen zoals Brussels airlines, Jetair fly en Virgin kiezen voor het comfort van hun personeel maar zijn "o zo blij" dat deze laatste maatschappij Vivienne Westwood heeft ingeschakeld om de gekende rode pakjes van het cabineperoneel te restylen. Wij zijn zeker dat zij zal bewijzen dat comfort niet noodzakelijk saai of oudbollig hoeft te zijn!

Vivienne Westwood die we kennen van haar punk-bohemien ontwerpen maar eveneens van de prachtige trouwjurk waar Carrie Bradshaw uiteindelijk niet in getrouwd is werd gekozen om de uniformen van Virgin een opknapbeurt te geven. De rode kleur blijft en voor de vrouwelijke snit met op-het-lijf-gesneden-pasvormen haalde Westwood haar inspiratie uit de jaren 40. De mannen zullen u voortaan bedienen in een 3-delig bordeau-wollen pak.

Westwood zorgde niet enkel voor een esthetische, maar ook voor een ecologische opknapbeurt van de rode pakjes. Voor de productie worden gerecycleerde materialen gebruikt zoals oa petflessen.

De nieuwe ontwerpen worden eerst uitvoerig getest voor ze u mogen ontvangen naar een mooie vakantiebestemming. Wij hopen alvast dat de Belgische vliegmaatschappijen snel op deze trend zullen inpikken zodat het verre reizen vanaf de boarding van een toestel al in stijl zal gebeuren.