dinsdag 12 november 2013

La Ville - Urban Crafts
Leerlingen kunnen het zich soms moeilijk voorstellen maar ook (oud)leerkrachten hebben nog een leven buiten de school! Binnen onze studierichting is het niet ongewoon dat leerkrachten zich aan het experimenteren en creƫren met vormen en materialen wagen. Soms met een commercieel succes als gevolg...


Zo stellen we jullie graag voor aan het label "La Ville", juweel en accessoire ontwerp, een samenwerking tussen zusjes Sofie De Ville (oud leerkracht, maar nog wel piepjong) en Jolien De Ville.

Sofie is textielontwerpster die zich volledig uitleeft in het maken van patronen en te experimenteren met verschillende materialen.
Jolien is productontwikkelaar met een grote liefde voor fashion. Zij zal een idee omvormen tot een concreet haalbaar product. Zo vullen ze elkaar aan en vormen ze een ideaal ontwerpersduo.

Hoe ze te werk gaan kan je ontdekken in onderstaand filmpje dat ze maakten voor de wedstrijd uitgeschreven door "Urban Crafts". Bij deze willen we een oproep doen om voor 12 december 2013 te stemmen voor dit creatief duo dat meestrijdt naar de titel van "favoriete Urban Crafter". Zeker ook de moeite om de website en facebookpagina van "La Ville" te bekijken!