donderdag 20 juni 2013

Fashioninantwerp.be: TO DO!Sinds de jaren '80 staat "Mode in Antwerpen" op de wereldkaart dankzij de "Antwerpse zes". Er is dan ook heel wat te beleven voor de mode-liefhebber in Antwerpen!
Deze stad trekt ontzettend veel mode-toeristen en verwacht er nog heel wat meer omdat er reden is tot feestvieren; "Modeacademie Antwerpen" bestaat 50 jaar!

Allerlei activiteiten rond dit gebeuren en veel meer uit de Antwerpse modescene vind je terug op de site www.fashioninantwerp.be. Deze site is gericht tot ieder die benieuwd is naar "Mode in Antwerpen" (voor en achter de schermen). De geschiedenis van de Antwerpse mode, de hedendaagse modescene (weetjes, events,...) nieuws over het MoMu & de Modeacademie en shoppingtips in deze stad én dit alles in verschillende talen!

De site biedt eveneens de mogelijkheid een (betalende) app te downloaden die zich voornamelijk richt tot de (inter)nationale bezoeker die zich optimaal wil informeren over de Antwerspe Mode adhv exclusief beeldmateriaal.

Ten slotte heeft "Fashion in Antwerp" ook een aantal mode-stadsplannen samengesteld met een selectie van adresjes zodat u de "Mode in Antwerpen" optimaal kan beleven.

Wie tijdens de zomervakantie de "Mode in Antwerpen" wil gaan beleven weet alvast de "hotspots" te vinden!